Chat.ba
Ksenija ima 27 godina i i udata je za 63-godišnjeg milionera:

Velika razlika u godinama ih je proslavila, ali nije stala na put njihovoj ljubavi.

Manekenku iz spota Džastina Bibera “What do you mean” Kseniju Deli (27) koja je u junu 2016. godine rekla sudbonosno “da” Osami Fatiju Rabahu Al-Šarifu (63), milioneru iz Egipta, krasi ljepota, ali i sjajan modni stil.

Ksenija je na vjenčanju, koje je organizovano u Grčkoj, nosila vjenčanicu Zuhaira Murada. Modni stručnjaci su njenu haljinu na vjenčanju nazvali bajkovitim modelom, a nevjestu su poredili sa modernom Pepeljugom.

Ksenija i Osama su tako u Grčkoj zvanično počeli svoju ljubavnu bajku. Zbog njegovog društvenog položaja i njene atraktivnosti veoma su zapažen par.

Kada su u pitanju parovi koje dijeli više decenija razlike, najčešće se za njih vezuju komentari ili je bolje reći brojne predrasude koje sumnjaju da je ljubav u njihovoj vezi prava.

“Šta je ona pronašla u njemu?”, često se postavlja pitanje za par u kojem je žena mnogo mlađa od svog partnera. “Zar on ne može da pronađe neku mlađu?”, glasi, pak, pitanje koje neretko prati veze starije žene i mlađeg muškarca.

A kada je jedan od partnera u ova dva tipa veze bogat, ocjena: “Novac ih spaja, a ne emocije”, gotovo da ne može da se izbjegne.

Na polju ljubavi najmanje treba imati predrasude, a negativne komentare zaslužuju samo ekstremi.

Polje gdje nema nikakvih nedoumica jeste Ksenijin stil. Ona umije da odabere odjeću koja ističe njenu zavodljivost, a odlično se snalazi i sa elegancijom i sa sportskim stilom

Modu poznaje do detalja. A njeno modno umjeće odlično se vidi na njenom Instagram profilu na kojem se redaju jedna uspješna modna kombinacija za drugom.

Modne trikove koje je pokupila širom svijeta, od Njujorka do Londona, članica modne agencije “Elite model Managment” iz Los Anđelesa i manekenka koju na Instagramu prati 830 hiljada ljudi, uspješno primjenjuje na svoj način odijevanja.


2018-05-01
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani