Chat.ba
Posljednje registrovani

Slovenski chat

Govorimo o mjestu za upoznavanje za sve građane Slovenije i njene dijaspore. Steknite nove simpatije i prijatelje na pričaoni. Servis pruža razgovor u realnom vremenu. Namijenjen je svima bez obzira na dobne ili neke druge razlike.

Slovenija

Slovenska pričaona

Slovenska pričaonica, nekada poznatija kao Larin chat služi kao prostor za upoznavanje ljudi koji dolaze iz Slovenije i slovenske dijaspore. Časkanje se vrši kroz relativno kratke poruke koje Slovenci mogu pročitati u istom onom momentu kada ih druga strana pošalje. U pričaoni se učenisnici povezuju kroz javne sobe čiji su nazivi složeni po raznim temama. Po posljednjem Popisu stanovništva u zemlji žive skoro 2 miliona stanovnika, dok slovenske dijaspore ima oko pola miliona. Slovenija je poznata po lijepim ženama i po jakom obrazovnom sistemu.

Demografija

Ko su korisnici?

Najbrojniji su posjetioci iz Slovenije. Prilikom dopisivanja se najčešće koriste slovenski jezik. Ne postoje dobna ograničenja ali se pričaonica ne preporučuje osobama mlađim od trinaest godina. Obično su prisutne punoljetne osobe bez gornje dobne granice. Po statistici najveći broj posjetilaca dolazi iz glavnog grada Ljubljana, pa onda iz Maribora. Iz susjednih država veliki broj korisnika je iz Sarajeva, Zagreba i Beograda. Na javnim kanalima je više žena nego muškaraca.

Upotreba

Kako koristiti?

Kada pristupite na desnoj strani kliknite na najkreativniji i vama najzanimljiviji nadimak i započnite konverzaciju. Osim privatnih razgovora sa drugim učesnicima pričaone možete razgovarati i na javnom kanalu. Sve ono što napišete na javnim kanalima mogu pročitati svi korisnici koji su trenutno aktivni na tim kanalima. Aktivne korisnike možete prepoznati po riječima koje razmjenjuju na javnom kanalu i aktivno učestvovati na započete teme. Na taj način ćete lakše upoznati druge sudionike i jednostavnije stupiti u privatni razgovor sa drugim osobama.