Chat.ba

Marketing

Chat.ba trenutno nudi razmjenu bannera. Portal ima relativno dobru posjećenost što vam omogućava bolju vidljivost vašeg bannera ili neke od ispod navedenih vidova reklame, potencijalnim kupcima vašeg proizvoda. Za sva pitanja obratite se putem kontakt forme na našoj stranici za Kontakt.

Chat

Na našem chatu u realnom vremenu nudimo isticanje vaše reklame odnosno veze do vaše web stranice, našim korisnicima i gostima, koji trenutno razgovaraju. Moguće je ostvariti reklamu koja će se prikazivati na svaka 2 sata, od strane našeg automatizovanog sistema, tzv. IRC bota.

Vijesti

U sklopu sekcije vijesti nudimo sponzorisane članke koji podrazumijevaju naručeni članak a može sadržavati tekst, slike i video sadržaje. Objavljuje se na naslovnoj stranici kao istaknuti članak ili kao istaknut u jednoj od kategorija.

Forum

Pored naslovne stranice moguće je postaviti vaš banner unutar našeg foruma ili kreirati za vas sponzorisanu temu unutar kategorije po vašoj želji. Tako ćete omogućiti korisnicima našeg foruma da daju recenzije na vaše proizvode i na taj način pomognu drugima da se odluče za vaše usluge.

Društvene mreže

Putem naših profila i stranica na društvenim mrežama, gdje imamo veliki broj pratilaca, ostvarite promociju vaše web stranice, ili nekog drugog sadržaja.