Chat.ba
Posljednje registrovani

Srpski chat

Govorimo o mjestu za upoznavanje za sve građane Hrvatske i njene dijaspore. Steknite nove simpatije i prijatelje na pričaoni. Servis pruža razgovor u realnom vremenu. Namijenjen je svima bez obzira na dobne ili neke druge razlike.

Srbija

Srpska pričaona

Srpska pričaonica, slična Krstarici i Serbiancafe zajednicama, ima opcije upoznavanja korisnika koji dolaze iz Srbije i srpske dijaspore. U vrlo kratkim porukama vrši se čavrljanje između Srba. Mogu se pročitati u istom onom momentu kada ih druga strana pošalje. U pričaoni se učenisnici povezuju kroz javne kanale čiji su nazivi složeni po svakodnevnim temama. Po posljednjem Popisu stanovništva u zemlji živi čak 7 miliona stanovnika. Srpske dijaspore ima oko milion iseljenika. Srbija je poznata po dobrom provodu i beogradskim ulicama.

Demografija

Ko su korisnici?

Najbrojniji su posjetioci iz Srbije. Najčešće se sporazumijeva na srpskom jeziku, latinicom više nego ćirilicom. Ne postoje ograničenja po godinama ali se pričaonica ne preporučuje osobama mlađim od trinaest godina. Uglavnom su prisutne punoljetne osobe bez gornje dobne granice. Po statistici najveći broj posjetilaca dolazi iz glavnog grada Beograda, u zavidnom broju i posjete iz Novog Sada. Iz susjednih država veliki broj korisnika je iz Sarajeva, Banja Luke, Ljubljane i Beograda. Na javnim kanalima je više žena nego muškaraca.

Upotreba

Kako koristiti?

Kada pristupite na desnoj strani kliknite na najkreativniji i vama najzanimljiviji nadimak i započnite konverzaciju. Osim privatnih razgovora sa drugim učesnicima pričaone možete razgovarati i na javnom kanalu. Sve ono što napišete na javnim kanalima mogu pročitati svi korisnici koji su trenutno aktivni na tim kanalima. Aktivne korisnike možete prepoznati po riječima koje razmjenjuju na javnom kanalu i aktivno učestvovati na započete teme. Na taj način ćete lakše upoznati druge sudionike i jednostavnije stupiti u privatni razgovor sa drugim osobama.