Chat.ba
Posljednje registrovani

Crnogorski chat

Crnogorski chat je namijenjen za sve građane Crne Gore i služi za dopisivanje i stjecanje simpatija i prijatelja na ovom području i šire. Servis pruža razgovor u realnom vremenu. Namijenjen je svima bez obzira na dobne, nacionalne, vjerske ili neke druge razlike.

Crna Gora

Crnogorska pričaonica

Mjesto za zezanje osoba koje dolaze iz Crne Gore. Razgovor se odvija kroz kratke poruke koje korisnici mogu pročitati u istom onom momentu kada ih druga strana pošalje. U pričaoni se učesnici uvezuju kroz javne sobe čiji su nazivi složeni po zanimljivim temama. Korisnici se dopisuju na sličnom jeziku.

Demografija

Ko su korisnici?

U sklopu chata kroz razne teme možete se dopisivati sa simpatijama i stjecati prijatelje iz Crne Gore i crnogorske dijaspore. Učesnici se prvenstveno upoznaju anonimno. Prilikom dopisivanja se najčešće koriste bosanski jezik, crnogorski jezik, hrvatski jezik i srpski jezik. Ne postoje dobna ograničenja ali se ne preporučuje osobama mlađim od trinaest godina. Obično su prisutne punoljetne osobe bez gornje dobne granice.

Upotreba

Kako koristiti?

Kada pristupite na desnoj strani kliknite na najkreativniji i vama najzanimljiviji nadimak i započnite konverzaciju. Osim privatnih razgovora sa drugim učesnicima pričaone možete razgovarati i na javnom kanalu. Sve ono što napišete na javnim kanalima mogu pročitati svi korisnici koji su trenutno aktivni na tim kanalima. Aktivne korisnike možete prepoznati po riječima koje razmjenjuju na javnom kanalu i aktivno učestvovati na započete teme. Na taj način ćete lakše upoznati druge sudionike i jednostavnije stupiti u privatni razgovor sa drugim osobama.