Chat.ba

O nama

Chat.ba (jedan kraći period poznat i kao Pričaona) je servis koji pruža druženje i upoznavanje na našem #bosnia kanalu. Chat postoji od 1999. godine u sklopu DaLnet IRC servera te je na domeni chat.ba pokrenut 22. novembra 2013. godine u cilju boljeg povezivanja građana Bosne i Hercegovine.

Servis služi isključivo za upoznavanje i zabavu u realnom vremenu. U ponudi je prvenstveno chat na koji je cijeli servis fokusiran a koji korisnicima omogućava da u realnom vremenu upoznaju osobe za vezu i brak ili nove prijatelje za druženje. U realnom vremenu možete testirati i vaše znanje a potrebno je samo da pristupite kanalu #bosna putem jednog od naših chat ulaza u istoimenoj sekciji ili putem irc servera irc.dal.net. Kviz za provjeru znanja sadrži preko 100 000 pitanja iz različitih tema.

Komunikaciju na chatu olakšava Radio Bosna putem kojeg korisnici mogu ostvariti lakšu komunikaciju sa drugima naručivanjem pjesama odnosno upućivanjem poruka posredstvom naših voditelja. Pored radia, za ostvarivanje komunikacije između korisnika aktivan je i forum koji istim omogućava razmjenu mišljenja o raznim zanimljivim i aktuelnim temama. Za upoznavanje naših najaktivnijih članova tu je i društvena mreža koja svakim danom broji sve veći broj aktivnih članova i omogućava da o stalnim članovima saznate neke osnovne informacije prije upoznavanja na chatu u realnom vremenu.

Portal sadrži i svoju informativnu sekciju kako bi naši članovi u svakom trenutku bili informisani o aktuelnim dešavanjima u BiH i u svijetu, a tako i o raznim zanimljivostima iz svakodnevnog života.

Sve pohvale, kritike, sugestije i prijedloge možete nam poslati putem naše Kontakt forme kako bi uz vašu pomoć nudili što bolju uslugu svim korisnicima ovog zabavno-informativnog web portala.