Chat.ba http://www.chat.ba/ Zabavno informativni portal bs-ba 2018-08-27T04:44:16Z PRIJE ULASKA U ZADRUGU PROŠLA KROZ PAKAO: Stanija imala pravu dramu, umalo da ne dođe u Srbiju! http://chat.ba/pregled/PRIJE_ULASKA_U_ZADRUGU_PROŠLA_KROZ_PAKAO_Stanija_imala_pravu_dramu_umalo_da_ne_dođe_u_Srbiju 2018-09-18 Chat.ba Najpoznatija srpska starleta i pobjednica “Farme 6”, Stanija Dobrojević, ostavila je ljubavnog partnera pred ulazak u drugu sezonu “Zadruge”, a za to je imala jak razlog.
]]>
Tuga u porodici Ane Korać: Preminuo joj otac! (FOTO) http://chat.ba/pregled/Tuga_u_porodici_Ane_Korać_Preminuo_joj_otac_(FOTO) 2018-09-18 Chat.ba Učesnici prve sezone rijalitija ''Zadruga'' Ani Korać rano jutros preminuo je otac Mićko u bolnici u Ivanjici.
]]>
DA LI JE RASKID NA POMOLU? Procurilo Aleksandrino tajno pismo koje je u Zadruzi napisala Davidu! http://chat.ba/pregled/DA_LI_JE_RASKID_NA_POMOLU_Procurilo_Aleksandrino_tajno_pismo_koje_je_u_Zadruzi_napisala_Davidu 2018-09-18 Chat.ba Što zbog svakodnevnih rasprava ali i van njih, par Aleksandra Subotić i David Dragojević privlači ogromnu pažnju javnosti
]]>
Koncert na plejbek, dijeljenje karti po osnovnim školama, zabrana ulaska novinarima: RASTA SE HVALI krcatom Arenom, a ove SLIKE DOKAZUJU DA LAŽE! (FOTO) http://chat.ba/pregled/Koncert_na_plejbek_dijeljenje_karti_po_osnovnim_školama_zabrana_ulaska_novinarima_RASTA_SE_HVALI_krcatom_Arenom_a_ove_SLIKE_DOKAZUJU_DA_LAŽE_(FOTO) 2018-09-18 Chat.ba Stefan Đurić Rasta se na Instagramu hvali krcatom Arenom, gdje je imao koncert proteklog vikenda. Osim što je većina fanova razočarana što je cijeli koncert bio izveden na plejbek, što nisu vidjeli Anu Nikolić na bini, što su svi gosti takođe pjevali na plejbek, Rasta je imao problema i sa prodajom karata
]]>
SA NJOM JE VARAO DŽEHVEROVIĆEVU? Nakon što je isplivala eksplicitna prepiska između Anđela i aktuelne zadrugarke, OGLASILA SE TEODORA! http://chat.ba/pregled/SA_NJOM_JE_VARAO_DŽEHVEROVIĆEVU_Nakon_što_je_isplivala_eksplicitna_prepiska_između_Anđela_i_aktuelne_zadrugarke_OGLASILA_SE_TEODORA 2018-09-18 Chat.ba Teodora Džehverović i Anđelo Ranković bili su jedan od najomiljenijih ljubavnih parova u prvoj sezoni šou programa koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima - "Zadruge". Međutim, njihova veza nije opstala, oni su raskinuli nekoliko nedjelja po napuštanju Bijele kuće.
]]>
IZDAO SESTRU: Adam Đogani sa Stanijom pričao o Luni! http://chat.ba/pregled/IZDAO_SESTRU_Adam_Đogani_sa_Stanijom_pričao_o_Luni 2018-09-18 Chat.ba Stanija Dobrojević i Luna Đogani imale su u toku sastanka veliku raspravu, a sve zbog Vladimira Tomovića. S obzirom na to da je Đoganijeva etiketirana kao ljubavnica, pojedini ukućani koriste svaki trenutak kako bi je na to podsjetili i dovodili u priču sa Crnogorcem.
]]>
LUNA OPET LILA SUZE ZBOG BIVŠE LJUBAVI: Kad on nije tu, kao da ne pripadam ovdje! http://chat.ba/pregled/LUNA_OPET_LILA_SUZE_ZBOG_BIVŠE_LJUBAVI_Kad_on_nije_tu_kao_da_ne_pripadam_ovdje 2018-09-18 Chat.ba Luna Đoganiopet se rasplakala zbog Slobe Radanovića u rijalitiju, a kod “Drveta mudrosti” otvoreno je razgovarala o Staniji sa kojom se sinoć posvađala.
]]>
IZDAO JE ROĐAK: Nakon žestoke svađe, Adam je tješio Staniju! http://chat.ba/pregled/IZDAO_JE_ROĐAK_Nakon_žestoke_svađe_Adam_je_tješio_Staniju 2018-09-18 Chat.ba Adam Đogani je rekao Staniji da Luna pravi vještačke svađe 18/09/2018
]]>
OPTUŽBE SU STRAŠNA STVAR: Svi sumnjaju da MC Damiro krade, a on otkrio istinu! http://chat.ba/pregled/OPTUŽBE_SU_STRAŠNA_STVAR_Svi_sumnjaju_da_MC_Damiro_krade_a_on_otkrio_istinu 2018-09-18 Chat.ba MC Damiro je razgovarao sa “Drvetom mudrosti” i otkrio sa kojim takmičarima se ne slaže, ali i šta misli o tome što svi govore da krade stvari.On je objasnio da se najmanje slaže sa Bojanom Gaćešom i da između njih nema “hemije”.
]]>
KIJA NE MOŽE DA SE ODREKNE STARE NAVIKE: Ima problem zbog Slobe http://chat.ba/pregled/KIJA_NE_MOŽE_DA_SE_ODREKNE_STARE_NAVIKE_Ima_problem_zbog_Slobe 2018-09-17 Chat.ba Kristina Kija Kockar se nedavno razvela, pa je podijelila problem sa javnošću koji ima od kada se to desilo. Pobjednica prošle sezone rijalitija istakla je da joj je teško da se navikne da nije udata, pa i da Slobu ne zove svojim mužem.
]]>