Chat.ba
RADA IMA OZBILJNE PRIJETNJE

Naime, Rada Manojlović je prilikom „Zadrugovizije“ rekla da Zorica nikada neće biti zvijezda i pjevački mag kao Tanja Jovićević, a Zorica joj je odgovorila da se Rada mnogo osmjelila, te da bi „htjela da bude kao Ceca, ali to neće moći“.

Rada je takođe rekla da tokom nastupa pjeva Zoričine pjesme, ali ju je Zorica zamolila da to više ne radi. Rada Manojlović je sada otkrila od kada datira sukob sa Zoricom.

“Ona je neko ko je godinama unazad bio maksimalno ispoštovan sa moje strane u raznim žurkama „Farme“ i ostalim rijalitijima u kojima je bila. Uvijek sam joj prišla i uvijek sam je ispoštovala. Mene nekad zaboli kada sam prema nekome dobra, a onda pročitam u jednom intervjuu njeno komentarisanje mog života… Mogu da vas podsjetim samo pošto je mene to tada jako pogodilo, Zorica je izjavila kako ja nemam hitove, kako mnogo više mislim na momke nego na karijeru, da su me pregazile sve koleginice, to je bilo jako lično. Ja sam i nakon toga prema njoj bila super. Sljedeći intervju, ona opet o meni: „Rada nikad neće napuniti Marakanu, nije ona taj kalibar“. Onda ista ta Zorica u lajvu meni kaže: „Ja tebe volim…“. Meni je to smiješno i onda se zapitam da li sam ja luda. Nju je, ja mislim, najviše zaboljelo to što sam rekla da ne može da se uporedi sa Tanjom Jovićević. Tog trenutka je izašlo iz nje ono što zaista misli o meni”.

Rada je imala i sukob sa Anabelom, koja je stala u zaštitu svoje kćerke kada je izjavila da je Manojlovićeva tokom pjevanja u „Zadruzi“ balavila za njenim dečkom Slobom.

Nakon toga uslijedili su brojni komentari, a Rada je rekla da uvijek podržava ljubav, ali da nikako ne može da podrži vezu sa oženjenim muškarcem.

To je očigledno izrevoltiralo Anabelu, koja je na društvenim mrežama napisala kako Radu treba pitati kako je njen tata upoznao njenu mamu, aludirajući na to da je bio zauzet.

Pjevačicu je to pogodilo, pa je poručila:

“Ja sam se užasno potresla oko toga, ne znam ni koliko je pametno da to komentarišem. Pričati o nekome na taj način, ko nije živ, ko ne može da se brani… Mene je stomak zabolio”, iskrena je bila Rada.

Folkerka je istakla da to što je godinama ćutala ne znači da zapravo nema šta da kaže i da joj je dosta da bude na meti, a da ćuti.

“Ljudi moraju da shvate da ja imam prava da iskažem svoje mišljenje. Moraju da znaju da neko ko deset godina ćuti ne znači da nema stav, i da ne navija ni za Partizan ili Zvezdu, ja nisam ni luda, ni glupa, ni ćorava, ni mutava… Procjenjujem vrlo ispravno. Dođe trenutak kada se tolerancija i dobrota kao flaša pune i dođe do momenta kada ne želiš više da budeš dobar”.

Pjevačica je rekla da se ne sjeća trenutka kada je odlučila da se promijeni, ali da je jednostavno osjetila da je došao.

“Jednostavno osjetiš. Osjetiš da gubiš energiju, osjetiš kad postaneš nervozan po kući, na svoje ukućane, zbog toga što te je neko u nekoj emisiji iznervirao, i to neko prema kome si bio čovjek, prema kome si bi uljudan, vaspitan… I sada mi nije lakše, mnogo mi je teško zato što ja nisam stvorena i nisam toliko jaka da primam te otrovne enrgije od tih ljudi. Ja sam napisala u jednom statusu da u ovoj zemlji najviše mrze onog koji ne ume da mrzi”, kaže Rada Manojlović.

 

2018-05-29