Chat.ba
MOJ BOJAN SE RASPLAKAO ZBOG DUŠANA, ODLUČIO JE DA PRODA RESTORAN ZA LIJEČENJE DJEČAKA, A JA SAM GA U TOME PODRŽALA! Ispovijest supruge heroja Srbije!

Jedan humani gest izdvojio se od svih - mladi Pančevac bio je spreman da proda sopstveni restoran, da pomogne nepoznatom detetu, ali danas ipak nije bilo potrebe za tim, nakon što je novac za Dušana sakupljen.

 

Podsjetimo, Bojan Stanisavljević objavio je na svojoj Fejsbuk stranici kako prodaje restoran, te kako će novac da da za liječenje Dušana Todorovića.

 

 

 

 

- Dragi moji mnogo sam razmišljao i prelomilo je kada sam vidio mog najljepšeg sina kako lijepo spava... Ako znate nekog ko hoće da kupi razrađen restoran uputite ga na mene! Od novca ću platiti račune koje imam, a ostalo ide za malog Dušana. Mislim da će to biti dovoljno da ode na liječenje... Ima posla, ja ću raditi nešto drugo, samo da smo živi i zdravi - napisao je Bojan Stanisavljević na svom Fejsbuk profilu.

Bojan je za medije potvrdio da Todoroviće ne poznaje i da je o njihovoj borbi za sina saznao preko medija.

 

 

 

- Ne poznajem ih, ali imam srce i imam sina od 3,5 godine. Nažalost i mi smo skupljali pare ovako,jer je moj brat imao saobraćajku na Malti, te nam je bio potreban novac - 25.000 eura. Htio sam još tada da prodam posao, ali su ljudi pomogli pa nisam morao. Sada je došlo vrijeme da se vrati - rekao je on.

Rekao je i kako on i njegova porodica žive od tog restorana, ali da ga nije strah da ga proda jer je navikao da radi, a pomoć ovom djetetu je bitnija od svega.

 

 

 

- Ne bojim se, vidi Onaj od gore sve. A i zdrav sam i prav i navikao da radim, tako da ću se snaći ako uspem da pomognem - objasnio je on.

 

 

 

Gledajući svoga sina, lako je mogao da se poistovijeti sa Todorovićima.

 

 

 

 

 

 

- Nisam ja stvarno ništa posebno, prosjek, ali znate kako je kad pogledate svoje dijete kako lijepo spava, a znate da isti taj mali Dušan ko zna koliko nije lijepo spavao. Boli i duša, i srce, i tijelo, i sve. Radio sam sinoć do jedan po ponoći, a plakao do 04.30. Znate, kada bismo svi bili malo saosjećajniji i malo manje sebični, ovaj svijet bi bio divan - poručio je on.

 

 

 

No, danas je ovu odluku promijenio, što svakako ne umanjuje ono što je bio spreman da uradi.

 

 

 

Kontaktirali smo sa Bojanovom suprugom koja nam je rekla kako su danas ipak od prodaje odustali, nakon što su saznali da je novac za Dušana sakupljen, te kako će nastaviti da rade.

 

 

 

- Sinoć kada je moj Bojan došao kući, rasplakao se i bio je odlučio da proda restoran i sav novac da da za Dušanovo liječenje. Ja sam ga u tome podržala! Međutim, danas, nakon što smo saznali da je novac za Dušana sakupljen, mi ćemo nastaviti da držimo restoran i radimo u njemu - rekla je supruga Bojana Stanisavljevića za "Espreso".

2018-09-16
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani