Chat.ba
Detalji tragedije u Banjoj Luci

Majka nije izdržala gubitak jedinog djeteta, otac bio na putu

Majka dječaka, koji je sinoć poginuo nakon pada s prozora stambene zgrade u Banjoj Luci, rano jutros je izvršila samoubistvo.

D.S. (39) je, saznavši da joj je sin podlegao povredama, pobjegla, a zatim je za njom pokrenuta potraga, koja je okončana pronalaskom tijela.

Iz  policije je potvrđeno da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog djela.

Njen sin je sinoć pao sa četvrtog sprata stambene zgrade u Banjaluci, u Ulici Veljka Mlađenovića.

“Potom je odvezen vozilom Službe hitne medicinske pomoći, ali je oko 20:55 časova preminuo”, kazali su za “Nezavisne” iz policije.

Po riječima mještana, saznavši da je njen sin jedinac izgubio bitku za život, majka stradalog desetogodišnjaka odmah je nestala.

“Otišla je u Hitnu pomoć, a onda je negdje otišla, traže je”, rekao je sinoć za “Nezavisne” jedan mještanin.

Grupa stanara iz naselja, gdje se dogodila tragedija, krenula je sinoć da traga za majkom dječaka, ali se nekoliko časova kasnije ispostavilo da je ona sebi presudila.

Izvor “Nezavisnih”, blizak ožalošćenoj porodici, kaže da je otac dječaka bio na putu u momentima kada mu je nastradao sin.

“Evo, upravo sam čula da je dječak nastradao, te da mu se potom majka objesila nedaleko od Službe hitne pomoći, odnosno zgrade Fonda zdravstvenog osiguranja RS. Nije izdržala bol. Riječ je o jako poštenoj porodici, porijeklom iz okoline Ključa. Supružnici su imali samo tog jednog sina. Nesrećna žena bila je prosvjetni radnik, a njen muž radi kao dostavljač za jednu firmu”, otkriva sagovornik “Nezavisnih”, blizak ožalošćenoj porodici.

Dodaje da je cijela porodica u šoku nakon ove tragedije koja ih je zadesila.


2018-04-24