Chat.ba
Ženi se Ronaldinho, ali način na koji se želi vjenčati je ilegalan

Ronaldinho je bio fudbalski virtouz sa loptom. Brazilca je s njom znao i mogao ono što su mogli rijetki. S Barcelonom je osvojio sve što se može osvojiti, ali i sa reprezentacijom Brazila.

Ipak, kada je možda i bio u najboljim godinama, Ronaldinhu kao da su kasni izlasci, djevojke i sve drugo mimo terena bili važniji od posvećenosti treninzima.

Legendarni Brazilac bio je poznat po raskošnom, ali i pomalo raskalašenom životu, a u svemu tome žene i dobar provod bili su rangirani na prvom mjestu.

Ipak, čini se da će tome doći kraj ili nam se samo čini. Brazilac je sada izgleda uspio nadmašiti samog sebe.

Brazilski mediji prenose da se Ronaldinho u ženi u augusta. Ali neće to biti obična svadba i obično vjenčanje, to ne, nikako. Naime, popularni Dinho će oženiti dvije djevojke.

Navodno, 38-godišnji Brazilac već neko vreme u svojoj vili u Riju živi sa Prisilom Koelo i Beatriz Souzom i čini se da je lud za objema, pa je riješio da ih oženi.

Ronaldinho je upozano Beatriz 2016. godine i odmah je izgubio glavu za njom. Problem je bio što je već bio u vezi sa Koelo i nije želio prekinuti ovu vezu. Na kraju se odlučio za obje. Djevojke su se na početku malo bunile, ali su se brzo smirile. Ronaldinho je počeo da im daje dnevni džeparac od 1.500 eura i bile su zadovoljne.

Brazilski mediji otkrivaju kako je legendarni fudbaler kupio dva prstena i zaprosio ih, a one su odmah rekla “da”.

Bigamija je u Brazilu zabranjena i kažnjava se sa šest godina zatvora. Međutim, Ronaldinho je odlučio “predriblati” matičara i izbjeći crkvu, pa će sam napraviti ceremoniju vjenčanja u svojoj ogromnoj vili. Njegov brak neće biti registrovan zvanično.

 

2018-05-24
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani