Chat.ba
Tuzlanka kojoj su se udvarali Schwarzenegger i Pacino o životu u Buckingamskoj palači: Bila sam dio kraljevske porodice

Bivša manekenka i televizijska voditeljica iz Tuzle Dijana Bečirević slamala je srca mnogih poznatih muškaraca, pa je tako bila u višegodišnjoj vezi s britanskim plemićem sir Michaelom, čime je dobila i titulu lady.

Jedna je od rijetkih s ovih prostora koja je boravila u Buckinghamskoj palači, prenosi Dnevnik.hr.

Među njezine partnere ubrajaju se Al Pacino, Zdravko Čolić i Goran Bregović. Dok je bila specijalna izvjestiteljica iz Vatikana, toliko se zbližila s papom Benedictom da ju je provozao na vespi. Udvarali su joj se čak i Arnold Scwarzenegger i Rod Steward, no njeno srce u dvadesetima ukrao je zgodni britanski plemić sir Michael. Od tog trenutka drugi više nisu postojali. Odselila se u London i postala dio aristokracije.

Udvarali su joj se i Arnold Schwarzenegger, Rod Stewart, a bila je u vezi i s Goranom Bregovićem. Danas i dalje živi u Los Angelesu pod imenom Diana Niven, bavi se novinarstvom, a uskoro izlazi i njena biografija.

“On je bio Sir, a Sir je titula koju kraljica da i automatski mu je supruga Lady. Kad imaš titulu lLdy i bilo koju drugu titulu ideš na ascot i piše tvoje ime Lady Diana i to mi je bila titula četiri godine”, otkriva Tuzlanka Diana koja je jedna od rijetkih s ovih prostora koja je bila u Buckingamskoj palači.

Također, govorila je i o brojnim drugim neobičnim događajima iz svog života, odnosno o tome kako je od Tuzle stigla do Los Angelesa.

“Meni je najteže bilo uči u Vatikan i adaptirati se na te ogromne prostorije ali ja dolazim iz Italije iz Milana i Rima gdje sam naučila da idem po tim velikim dvoranama s prinčevima, princezama i nije mi bio veliki preokret”, kazala je Bečirević

Najveći problem predstavljala joj je činjenica da u društvu kraljice svi moraju jesti ono što jede Elizabeta.

“Njihov specijalitet je uvijek bio janjetina s džemom od mentola i pokvari mi cijelu janjetinu. Ja sam naša provincijalka koja voli jesti slano sa slanim, a slatko sa slatkim”, govori Diana koja se nekada družila s princezom Dianom.

 

2018-05-23
  • Ekskluziva
  • Name
  • ImProIT
  • Filmonizirani